Tipar de carte

Serviciile noastre de tipar de carte sunt destinate tuturor celor care doresc sa publice carti la preturi competitive. Experienta noastra in domeniul de tipar carti este o garantia a unei lucrari de calitate realizate in timp util.

Putem executa tipar de carte la orice tiraj, incepand de la minimum 20 bucati pana la cat este nevoie, nu exista limita maxima.

Cartile pot fi tiparite la A5, A4, sau orice format, cu pagini alb negru sau color, coperta policromie cu carton lacuit, brosat sau capsat.

In munca de tiparire carti punem accent mare pe finisare, astfel cartile tiparita la noi vor fi rezistente si atragatoare.

servicii tiparire carti la preturi competitive

STUDIO DE DESIGN - gama completa de servicii

Identitatea vizuala este de o importanta vitala pentru impactul si perceperea marcii de catre consumatori, crearea unei identitati puternice si memorabile ofera un grad mai mare de identificare a produselor si serviciilor oferite, dintr-o multitudine de alt concurenti. Identitatea insa nu inseamna numai o simpla sigla, ci un concept complex care integreaza strategia, misiunea si viziunea companiei pe piata.

Cel mai important factor in realizarea unei identitati potrivite pentru dumneavoastra, este intelegerea afacerii clientului, a publicului sau tinta, a viziunii si strategiei de dezvoltare a afacerii sale.

Materialele publicitare de succes sunt acelea care prezinta compania, produsul sau serviciul in asa fel incat sa se creeze intentia de cumparare. Aceasta inseamna ca flyerele, pliantele, cataloagele sau revistele publicitare trebuie sa ofere informatii concise, bine structurate si asezate in pagina in mod atragator.

Toate aceste aspecte cumulate impreuna cu o executie de calitate, transforma produsul finit intr-un instrument de promovare de succes care poate ramane mult timp in posesia potentialului client garantandu-va o rata mare de feed-back la campania dvs.

Ambalajul are un rol important in stabilirea deciziei de cumparare, acesta fiind responsabil de prima impresie lasata clientului, inainte de a afla cat de bun este un anumit produs va rrebui sa-l alegem dintre alte cateva produse similare, iar ceea ce ne atrage este ambalajul.

Noi tratam realizarea ambalajului cu multa seriozitate si profesionalism, fiind constienti ca acesta face produsul sa se vanda, iar rezultatele muncii noastre se regasesc in cresterea afacerii clientului.

VREI SA-TI FACI PRODUSELE SI SERVICIILE MAI ATRACTIVE ?